Des de Farmàcia Oliveres volem fer més accessible la informació sobre els nostres serveis, consells i el nostre dia a dia. Per a això, estrenem pàgina web. Una web atractiva i intuïtiva i amb contingut actualitzat.

Continuem avançant en la direcció que ens porti cap a una atenció més personalitzada. Així, ens podeu conèixer una mica millor i descobrir tots els serveis amb els quals comptem. Perquè som és molt més que l’establiment al que vas per a comprar els teus medicaments o els teus productes cosmètics de farmàcia.

En la nova web, a més de poder trobar fàcilment tota la informació sobre els nostres serveis, també podràs estar informat de les últimes notícies sobre salut o benestar i sobre les principals tendències i novetats del sector.

I per descomptat, també volem renovar-nos i estar presents on estan els nostres clients. Per a això, a més de continuar oferint una atenció al client personalitzada, també ens trobaràs a les nostres xarxes socials: compartint notícies, vídeos, sorteigs i consells farmacèutics.

Hem volgut transmetre la proximitat a la nostra localitat i els seus veïns. Per a nosaltres és molt important la relació amb ells, per això hem volgut comptar amb vosaltres i donar-vos una mica de protagonisme en la nostra nova web, on ens podeu comentar qualsevol aspecte que trobeu a faltar o millora.

Esperem que us agradi!