Des de 1977 fins l’actualitat

Història de la farmàcia

1977

La farmàcia va obrir les seves portes per primera vegada el 20 de maig de 1977, en un indret on hi havia un descampat, al final del carrer Pintor Vilapuig, on quasi no hi havia edificacions. Des d’aleshores, el poble de Sant Quirze del Vallès ha anat creixent, tant en població, en indústria com en serveis.
La farmàcia ha seguit d’aprop el creixement de Sant Quirze del Vallès per millorar el servei a la població i oferir un consell farmacèutic de qualitat.
La primera fusteria de la farmàcia la va realitzar en Joan Oliveras i Ceanuri, pare de la farmacèutica Àngels Oliveras i Massana. D’aquella primera fusteria es manté la barana de l’altell, realitzada únicament amb fusta.

Uns anys més tard, amb l’arribada de la informàtica a la vida quotidiana, es van incorporar uns ordinadors, facilitant la feina i millorant el servei i el tracte al client que s’oferia des del taulell a la població de Sant Quirze.

2005

En l’any 2005 es va fer una reforma de la farmàcia, on es van canviar les estanteries dels productes, el taulell es va reduir per a adequar la farmàcia a uns temps més moderns, agilitzant el procés de compra dels usuaris. També es va incorporar una gran calaixera on poder emmagatzemar gran part dels productes, alleugerint molt tota la feina de rebotiga i de servei al client.

2009

Més tard, ja l’any 2009, es va fer una última reforma, on es va incorporar un robot, és a dir, una màquina que emmagatzema i serveix els productes als taulells de forma automatitzada. Aquest canvi va permetre millorar un cop més el servei, fent-lo més àgil, alhora que va permetre ampliar la zona de públic donant la possibilitat de poder agafar cadascú els productes que necessita sense haver d’esperar que els atenguin. Amb aquesta ampliació també es va poder generar un espai destinat a una atenció personalitzada més íntima.

Volem agrair la confiança dipositada en nosaltres a tots els clients sense els quals no hagués estat possible la millora del servei. Gràcies a tots!

Atentament,Farmàcia Oliveras

Contacta’ns

Pots contactar amb nosaltres omplint tots els camps d’aquest formulari, et respondrem tan aviat com ens sigui possible. Recorda que també pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 937 21 39 33.