Els nostres serveis

Des de la farmàcia Oliveras treballem cada dia per oferir-te un conjunt de serveis que facilitin el teu dia a dia i el dels teus familiars. És per això que millorem constantment els nostres serveis i n’oferim de nous. Descobreix tot el que podem fer per tu!

Nutrició

No sempre és fàcil saber quines necessitats té el nostre organisme en un moment en particular, ja que els factors que influeixen a la nostra salut van variant a mesura que passa el temps. A la nostra farmàcia trobaràs una varietat de productes per complementar la teva nutrició i oferir al teu organisme tots els nutrients que necessita per realitzar les seves funcions.

No dubtis en consultar-nos els dubtes que tinguis sobre la teva nutrició, tot l’equip humà que hi ha darrere de la farmàcia estarà encantat de poder ajudar-te i fer de la teva nutrició, una de més saludable.

Servei d'arracades

Tant si vols fer-te un forat al lòbul o vols fer-li al teu nadó, vine a la nostra farmàcia! Respectant les condicions higièniques i sanitàries requerides, el nostre personal correctament entrenat farà la perforació de les arracades triades entre una àmplia gamma i et donarem els consells necessaris per a una correcta cicatrització de la ferida.

Recorda que la perforació que realitzem a la nostra farmàcia són pròpiament arracades, és a dir, les perforacions que es realitzen al lòbul i no a altres parts de l’orella, considerades com a pírcings.

Aprofitem per recordar-te també que realitzem canastretes per nadons totalment personalitzades al teu gust, pressupost i necessitats específiques del nadó. Mai n’hem fet dues iguals, ja que no hi ha dos nens iguals!

Control de glucosa i colesterol

Coneixes el nivell dels principals indicadors de risc? Realitzar un seguiment dels principals indicadors de risc com són la glucosa i el colesterol ens permeten una detecció primerenca d’alguns problemes de salut en només 5 minuts. És molt important conscienciar-nos sobre la importància de realitzar un control d’aquests indicadors per preveure qualsevol canvi en el nostre organisme i poder actuar en conseqüència.

Apropa’t a la farmàcia, junts coneixerem els nivells de glucosa i colesterol del teu organisme i treballarem per apropar-los als nivells òptims saludables.

Ortopèdia

Amb l’objectiu de fer més fàcil el teu dia a dia i de les persones que t’envolten, posem a la teva disposició una selecció de productes per fer més còmode el dia a dia i facilitar la mobilitat de les persones que tenen una mobilitat reduïda, sigui temporal o crònica. Consulta’ns el nostre catàleg i descobreix totes les opcions que podem oferir-te.

Beauty Week

Coneixes realment l’estat de la teva pell? És imprescindible saber les necessitats específiques que té la nostra pell per aportar-li els tractaments més adequats. Gràcies al Beauty Week, el servei d’anàlisi de la teva pell, podrem conèixer com es troba la teva pell actualment: només d’aquesta manera podrem aportar a la nostra pell els principis actius que necessita i aconseguir un cutis saludable, ferm i lluminós.

A més a més, podrem realitzar un control periòdic per veure com evoluciona i millora la teva pell amb els tractaments que realitzes. No perdis l’oportunitat de comprendre millor la teva pell i consulta’ns!

Formulació magistral

Elaborem fórmules magistrals personalitzades, prèviament prescrites pel metge, amb total garantia i seguretat. Gràcies a aquesta tècnica podem disposar de medicaments personalitzats aconseguint que el medicament en qüestió s’adapti molt millor a les necessitats de la persona destinatària, ja sigui per la dosi, els excipients, la mida, etc.

Cessació tabàquica

T’acompanyem en el procés de deixar de fumar i t’ajudem en totes les fases perquè puguis vèncer d’una vegada per totes aquest hàbit gens saludable. Gràcies al nostre consell farmacèutic i una selecció de productes que trobaràs a la farmàcia, aconseguirem a poc a poc que les ganes de fumar vagin disminuint i que el teu organisme s’ompli, altra vegada, de vitalitat. No dubtis en venir a veure’ns!

Anàlisi d'aigües

Al nostre laboratori analitzem l’aigua de pous, fonts, osmosis i de piscines, sigui per conèixer la potabilitat o per conèixer tots els paràmetres mesurables de l’aigua en qüestió. Per poder realitzar l’anàlisi, has de portar a la farmàcia una mostra de l’aigua en qüestió en un continent estèril.

Aromateràpia

Els beneficis que els olis essencials tenen per al nostre cos són molts i al mateix temps, molt desconeguts. El poder que les plantes i l’aromateràpia exerceixen en la nostra bellesa i benestar es remunta a temps mil·lenaris. T’animem a conèixer els diferents olis essencials que tenim a la nostra disposició per a triar el que millor s’adapti a les teves necessitats i començar a gaudir dels seus avantatges.

Els olis essencials no només tenen beneficis físics, sinó que en treballar a través de l’olor, actuen en la nostra ment i apel·len a les nostres emocions. No dubtis en apropar-te a la farmàcia i descobrir tots els beneficis de l’aromateràpia.

Servei Personalitzat de Dosificació

Per evitar que t’oblidis de la presa d’alguna medicació, que confonguis les pastilles, que et prenguis més o menys dosi de l’adequada i un llarg etcètera, posem a la teva disposició el Servei Personalitzat de Dosificació (SPD). Gràcies a aquesta eina, des de la farmàcia podem ajudar-te a millorar el compliment dels teus tractaments, ajudant a evitar errors i oblits.

Des de la farmàcia et preparem un blíster amb la medicació de tota la setmana i les indicacions necessàries per a facilitar-te el teu dia a dia: a més del dia de la setmana que te l’has de prendre, t’indiquem també si l’has de prendre a l’esmorzar, a mig matí, al dinar…

Tant si és per tu o per algun familiar, apropa’t a la farmàcia i pregunta’ns pel Servei Personalitzat de Dosificació, és molt útil sobretot per persones grans, per persones polimedicades i persones dependents.

Consultes i encàrrecs per Whatsapp

A través del nostre WhatsApp de la farmàcia 649 38 54 10 podràs consultar-nos tots els dubtes que tinguis, així com encarregar els medicaments que necessitis sense haver de sortir de casa teva. Respondrem les teves qüestions tan aviat com el nivell de feina de la farmàcia ens ho permeti. En el cas dels encàrrecs, t’avisarem quan tinguis el teu encàrrec disponible per ser recollit a la farmàcia! 🙂

Contacta’ns

Pots contactar amb nosaltres omplint tots els camps d’aquest formulari, et respondrem tan aviat com ens sigui possible. Recorda que també pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 937 21 39 33.