Servei personalitzat de dosificació

Servei personalitzat de dosificació

Per evitar que t’oblidis de la presa d’alguna medicació, que confonguis les pastilles, que et prenguis més o menys dosi de l’adequada i un llarg etcètera, posem a la teva disposició el Servei Personalitzat de Dosificació (SPD). Gràcies a aquesta eina, des de la farmàcia podem ajudar-te a millorar el compliment dels teus tractaments, ajudant a evitar errors i oblits.

Des de la farmàcia et preparem un blíster amb la medicació de tota la setmana i les indicacions necessàries per a facilitar-te el teu dia a dia: a més del dia de la setmana que te l’has de prendre, t’indiquem també si l’has de prendre a l’esmorzar, a mig matí, al dinar…

Tant si és per tu o per algun familiar, apropa’t a la farmàcia i pregunta’ns pel Servei Personalitzat de Dosificació, és molt útil sobretot per persones grans, per persones polimedicades i persones dependents.

Contacta’ns

Pots contactar amb nosaltres omplint tots els camps d’aquest formulari, et respondrem tan aviat com ens sigui possible. Recorda que també pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 937 21 39 33.